Origineel

Met Banz Bord kiest u voor een origineel, zwevend wandmeubel met tijdloos design. Daarbij geeft de volledig onzichtbare wijze van ophanging een enorme flexibiliteit die de creatieve inbreng van u als klant alle ruimte geeft. Als dé pionier op het gebied van zwevende wandmeubels kent Banz Bord een lange historie, waarin menig kopiist werd afgewend.


Tijdloos design

Het strakke, volkomen tijdloze design van haar design wandmeubels die allen in verstek gemaakt zijn, maakt dat Banz Bord al decennia up-to-date is. Uiteraard zijn in de loop der jaren kwaliteitsverbeteringen, uitbreidingsmogelijkheden en subtiele aanpassingen doorgevoerd, welke voor elke meubelfabrikant cruciaal zijn. Echter, de ongekende kwaliteit, exclusiviteit en tijdloosheid van de wandmeubels van Banz Bord zijn nooit veranderd.  

Wandmeubel series

De wandmeubels van Banz Bord vallen uiteen in vier programma’s, welke de basis vormen van waaruit de creativiteit van de klant haar eigen weg kan gaan, te weten: ALPHA, ALPHA PLUS, BÈTA EN CLOUD.


Uw Banz Bord adviseur

De creatieve inbreng van de klant bij het samenstellen van een wandmeubel staat bij Banz Bord voorop, maar er is altijd ruimte voor deskundig advies. Banz Bord specialist Ed van de Geer is dé man die u moet spreken voor alles wat u wilt weten over uw te ontwerpen wandmeubel. Daarbij kan Ed uw ideeën voor een wandmeubel daadwerkelijk gestalte geven door deze op de tekentafel voor u uit te werken. Graag verwelkomt Ed u op afspraak in het Banz Bord Experience Center om u uitgebreid van advies te voorzien.


Close

Kwaliteit

Met Banz Bord kiest u voor een origineel, op maat gemaakt, zwevend wandmeubel met tijdloos design. Daarbij geeft de volledig onzichtbare wijze van ophanging een enorme flexibiliteit die de creatieve inbreng van u als klant alle ruimte geeft. Het strakke, volkomen tijdloze design van haar wandmeubels maakt dat Banz Bord al decennia up-to-date is. In de loop der jaren zijn subtiele aanpassingen doorgevoerd, echter de ongekende kwaliteit, exclusiviteit en tijdloosheid van de wandmeubels van Banz Bord zijn nooit veranderd.  

BANZ BORD DEALERS

Alkmaar NAALDWIJK sliedrecht zonnemaire zevenaar heemstede oosterhout bergambacht ridderkerk schiedam eindhoven alblasserdam den haag bergschenhoek vlaardingen leiden


Banz Bord Experience Center
Kotterstraat 8
3133 KW Vlaardingen
T: +31 (0)10 460 36 59
M: info@banzbord.nl
Privacy policy

2020 © Banz Bord - alle rechten voorbehouden
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Realisatie: Koole Media Service