Maatwerk van productie tot montage

Met een design wandmeubel van Banz Bord haalt u een hoogwaardig kwaliteitsproduct in huis waaraan de grootste zorg is besteed, van productie tot montage aan de wand. De grote flexibiliteit van het productieproces van Banz Bord maakt dat er voor elke denkbare situatie een individueel wandmeubel gecreëerd kan worden waarmee de ruimte in uw huis optimaal wordt benut. Individualiteit wil zeggen maatwerk in vorm, kleur, maatvoering en afwerking.       


PRODUCTIE

Flexibiliteit

De productie van uw Banz Bord wandmeubel vindt plaats op Nederlandse bodem. De meest geavanceerde machines en productietechnieken worden gebruikt om u een topkwaliteit wandmeubel te garanderen waar u tot in lengte van jaren van kunt genieten. Flexibiliteit van het productieproces staat hierbij centraal, wat de creatieve inbreng van Banz Bord klanten alle ruimte geeft.

Montage

Vakmanschap

Banz Bord vertrouwt de montage van haar wandmeubels sinds jaar en dag toe aan ervaren Banz Bord monteurs. De vakbekwaamheid en ervaring van onze monteurs maken dat het naar uw idee geschetste wandmeubel, ook daadwerkelijk bij u aan de wand komt te hangen. De montagekosten, als ook de kosten voor het benodigd beslag zijn bij de prijs inbegrepen.

Verlichting

Sfeervol

Uw design wandmeubel van Banz Bord kan op fraaie wijze afgewerkt worden met sfeervolle, dimbare halogeen of LED verlichting. Ook deze verlichting kan vrijwel op elke gewenste plaats worden toegevoegd, onzichtbaar ingebouwd in kastrompen en wandplanken. 

Kwaliteit

Met Banz Bord kiest u voor een origineel, op maat gemaakt, zwevend wandmeubel met tijdloos design. Daarbij geeft de volledig onzichtbare wijze van ophanging een enorme flexibiliteit die de creatieve inbreng van u als klant alle ruimte geeft. Het strakke, volkomen tijdloze design van haar wandmeubels maakt dat Banz Bord al decennia up-to-date is. In de loop der jaren zijn subtiele aanpassingen doorgevoerd, echter de ongekende kwaliteit, exclusiviteit en tijdloosheid van de wandmeubels van Banz Bord zijn nooit veranderd.  

BANZ BORD DEALERS

Alkmaar NAALDWIJK sliedrecht zonnemaire zevenaar heemstede oosterhout bergambacht ridderkerk schiedam eindhoven alblasserdam den haag bergschenhoek vlaardingen leiden


Banz Bord Experience Center
Kotterstraat 8
3133 KW Vlaardingen
T: +31 (0)10 460 36 59
M: info@banzbord.nl
Privacy policy

2020 © Banz Bord - alle rechten voorbehouden
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Realisatie: Koole Media Service