Bèta

Een design wandmeubel uit het Banz Bord Bèta programma is uitermate geschikt voor diegenen die houden van wat meer rondingen aan hun wandmeubel. De elegante, afgeronde contouren van de zwevende wandmeubels in dit programma maken Banz Bord BÈTA een tijdloze smaakmaker binnen Banz Bord. Alle wandkasten in het BÈTA programma hebben afgeronde fronten, waar alle wandplanken een afgeronde voorzijde bevatten.  

Uw Banz Bord adviseur

De creatieve inbreng van de klant bij het samenstellen van een wandmeubel staat bij Banz Bord voorop, maar er is altijd ruimte voor deskundig advies. Banz Bord specialist Ed van de Geer is dé man die u moet spreken voor alles wat u wilt weten over uw te ontwerpen wandmeubel. Daarbij kan Ed uw ideeën voor een wandmeubel daadwerkelijk gestalte geven door deze op de tekentafel voor u uit te werken. Graag verwelkomt Ed u op afspraak in het Banz Bord Experience Center om u uitgebreid van advies te voorzien.Close

Kleuren

U bepaalt!

Kleuren kiezen voor uw Banz Bord wandmeubel is een feest! Naast een aantal standaard lakkleuren, kan er worden gekozen voor een kleur uit de RAL of Sikkens waaier, wat in totaal zo’n 1500 lakkleuren mogelijk maakt! Behalve lak, beschikt Banz Bord over een brede, zorgvuldig uitgekozen selectie van de mooiste fineersoorten, welke al of niet afgewerkt kunnen worden met gepigmenteerde lak. Vanzelfsprekend kunt u bij Banz Bord ook alle kleuren en uitvoeringen naar hartenlust combineren. U bepaalt! 

Kwaliteit

Met Banz Bord kiest u voor een origineel, op maat gemaakt, zwevend wandmeubel met tijdloos design. Daarbij geeft de volledig onzichtbare wijze van ophanging een enorme flexibiliteit die de creatieve inbreng van u als klant alle ruimte geeft. Het strakke, volkomen tijdloze design van haar wandmeubels maakt dat Banz Bord al decennia up-to-date is. In de loop der jaren zijn subtiele aanpassingen doorgevoerd, echter de ongekende kwaliteit, exclusiviteit en tijdloosheid van de wandmeubels van Banz Bord zijn nooit veranderd.  

BANZ BORD DEALERS

Alkmaar NAALDWIJK sliedrecht zonnemaire zevenaar heemstede oosterhout bergambacht ridderkerk schiedam eindhoven alblasserdam den haag bergschenhoek vlaardingen leiden


Banz Bord Experience Center
Kotterstraat 8
3133 KW Vlaardingen
T: +31 (0)10 460 36 59
M: info@banzbord.nl
Privacy policy

2019 © Banz Bord - alle rechten voorbehouden
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Realisatie: Koole Media Service