ALPHA PLUS

Een iets meer in het oog springend design wandmeubel creëert u vanuit het ALPHA-PLUS programma. Het ALPHA PLUS programma bevat eveneens rechte contouren, maar met fronten van gecoat glas of fineer in een strakke aluminium omlijsting trekt een ALPHA PLUS wandmeubel iets meer de aandacht. Tevens worden de wand- en verbindingsplanken aan de voorzijde voorzien van een sierlijke aluminium strip. Met haar strakke, sierlijke design is een ALPHA PLUS wandmeubel dan ook erg populair als TV wandmeubel.

Computermeubel

De design wandmeubel programma’s van Banz Bord lenen zich tevens voor een zelf samen te stellen computermeubel. Met een Banz Bord computermeubel creëert u een compacte werkplek aan de wand en haalt u tevens een sfeervolle aanwinst voor uw interieur in huis.Close

Kleuren

U bepaalt!

Kleuren kiezen voor uw Banz Bord wandmeubel is een feest! Naast een aantal standaard lakkleuren, kan er worden gekozen voor een kleur uit de RAL of Sikkens waaier, wat in totaal zo’n 1500 lakkleuren mogelijk maakt! Behalve lak, beschikt Banz Bord over een brede, zorgvuldig uitgekozen selectie van de mooiste fineersoorten, welke al of niet afgewerkt kunnen worden met gepigmenteerde lak. Vanzelfsprekend kunt u bij Banz Bord ook alle kleuren en uitvoeringen naar hartenlust combineren. U bepaalt!

Kwaliteit

Met Banz Bord kiest u voor een origineel, op maat gemaakt, zwevend wandmeubel met tijdloos design. Daarbij geeft de volledig onzichtbare wijze van ophanging een enorme flexibiliteit die de creatieve inbreng van u als klant alle ruimte geeft. Het strakke, volkomen tijdloze design van haar wandmeubels maakt dat Banz Bord al decennia up-to-date is. In de loop der jaren zijn subtiele aanpassingen doorgevoerd, echter de ongekende kwaliteit, exclusiviteit en tijdloosheid van de wandmeubels van Banz Bord zijn nooit veranderd.  

BANZ BORD DEALERS

Alkmaar NAALDWIJK sliedrecht zonnemaire zevenaar heemstede oosterhout bergambacht ridderkerk schiedam eindhoven alblasserdam den haag bergschenhoek vlaardingen leiden


Banz Bord Experience Center
Kotterstraat 8
3133 KW Vlaardingen
T: +31 (0)10 460 36 59
M: info@banzbord.nl
Privacy policy

2019 © Banz Bord - alle rechten voorbehouden
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Realisatie: Koole Media Service