Alpha

Met het Banz Bord ALPHA programma kiest u voor een strak en zakelijk design wandmeubel, dat bijdraagt aan een rustig en sfeervol interieur. Karakteristiek voor een Banz Bord ALPHA wandmeubel zijn de strakke, rechte contouren van de wandkasten, de vlakke fronten en rechte wand- en verbindingsplanken. Een zwevend wandmeubel uit het ALPHA programma is tevens uit te rusten met een in het oog springende, elektrische sfeerhaard.   

Uw Banz Bord adviseur

De creatieve inbreng van de klant bij het samenstellen van een wandmeubel staat bij Banz Bord voorop. Banz Bord specialist Ed van de Geer is dé man die u moet spreken voor alles wat u wilt weten over uw te ontwerpen wandmeubel.

Ed van der Geer
Banz Bord Experience Center


Close

Kleuren

U bepaalt!

Kleuren kiezen voor uw Banz Bord design wandmeubel is een feest! Naast een aantal standaard lakkleuren, kan er worden gekozen voor een kleur uit de RAL of Sikkens waaier, wat in totaal zo’n 1500 lakkleuren mogelijk maakt! Behalve lak, beschikt Banz Bord over een brede, zorgvuldig uitgekozen selectie van de mooiste fineersoorten, welke al of niet afgewerkt kunnen worden met gepigmenteerde lak. Vanzelfsprekend kunt u bij Banz Bord ook alle kleuren en uitvoeringen naar hartenlust combineren. U bepaalt!

Kwaliteit

Met Banz Bord kiest u voor een origineel, op maat gemaakt, zwevend wandmeubel met tijdloos design. Daarbij geeft de volledig onzichtbare wijze van ophanging een enorme flexibiliteit die de creatieve inbreng van u als klant alle ruimte geeft. Het strakke, volkomen tijdloze design van haar wandmeubels maakt dat Banz Bord al decennia up-to-date is. In de loop der jaren zijn subtiele aanpassingen doorgevoerd, echter de ongekende kwaliteit, exclusiviteit en tijdloosheid van de wandmeubels van Banz Bord zijn nooit veranderd.  

BANZ BORD DEALERS

Alkmaar NAALDWIJK sliedrecht zonnemaire zevenaar heemstede oosterhout bergambacht ridderkerk schiedam eindhoven alblasserdam den haag bergschenhoek vlaardingen leiden


Banz Bord Experience Center
Kotterstraat 8
3133 KW Vlaardingen
T: +31 (0)10 460 36 59
M: info@banzbord.nl
Privacy policy

2019 © Banz Bord - alle rechten voorbehouden
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Realisatie: Koole Media Service